سفیر آلمان در روسیه: حکومت سرپرست افغانستان به‌زودی به رسمیت شناخته نخواهد شد

گراف لمسدورف سفیر آلمان در روسیه، ، در تازه‌ترین مصاحبه خود تأکید کرد که آلمان به‌زودی حکومت سرپرست افغانستان را به رسمیت نخواهد شناخت و موضع خود را در این زمینه به‌روشنی اعلام کرده است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره به رسمیت شناختن این حکومت توسط روسیه، خاطرنشان کرد که دیدگاه آلمان کاملاً متفاوت است.
لمسدورف همچنین گفت که مذاکرات فنی مربوط به مسایل پناهجویان و دیگر موضوعات به‌طور مستقل و بدون نیاز به دخالت روسیه انجام می‌شود.
گراف لمسدورف سفیر آلمان در روسیه«در آینده نزدیک ما حکومت سرپرست افغانستان را به طور سیاسی به رسمیت نخواهیم شناخت و دولت آلمان این موضع را کاملاً روشن اعلام کرده است. مواضع ما با روسیه به طور چشمگیری متفاوت است، چون روسیه تاکنون تنها کشوری است که حکومت سرپرست افغانستان را به رسمیت شناخته است. ما مذاکرات فنی را از طریق راه‌های موجود و مستقر انجام می‌دهیم و فکر نمی‌کنم در این زمینه به کمک روسیه نیازی داشته باشیم»
اما پرسش این است که آیا موضع آلمان بر رویکرد دیگر کشورهای اروپایی نسبت به افغانستان تأثیر خواهد گذاشت؟
عزیز ستانکزی آگاه مسایل سیاسی «جامعه اروپایی و کشورهای غربی، به‌ویژه ایالات متحده آمریکا که متحدان همدیگر هستند، در مورد به رسمیت شناختن حکومت افغانستان رویکردی متفاوت دارند. آنها معتقدند که از جانب افغانستان هیچ تهدیدی متصور نیست و این موضوع، یک مسئله داخلی افغانستان است که به آن احترام می‌گذارند. آنها همواره به حقوق زنان و مسائلی مانند حکومت فراگیر توجه دارند. با این حال، باید توجه داشت که جامعه اروپایی به‌تدریج و گام به گام در حال ایجاد اعتماد با امارت اسلامی افغانستان است و دولت افغانستان مجبور است تا مسائل داخلی خود را حل و فصل کند»

معین گل سمکنی آگاه مسایل سیاسی «ما افغان‌ها باید تلاش کنیم تا بدون وابستگی به روسیه یا هر کشور دیگری، خودمان مشکلات‌مان را حل کنیم. درست است که اتحادیه اروپا قوانین خاص خود را دارد، اما وقتی ما بتوانیم طبق خواست‌ها و معیارهای بین‌المللی، مخصوصاً آن‌چه که امارات رعایت می‌کند، عمل کنیم، راه برای به رسمیت شناخته شدن‌مان از سوی دنیا هموارتر خواهد شد. اما این اقدام باید به‌گونه‌ای باشد که با دین مقدس اسلام و ارزش‌های اصیل افغانی در تضاد نباشد. اگر چنین کاری انجام دهیم، می‌توانیم بسیاری از مسائل را به صورت اساسی حل کنیم.»
این در حالیست که سرپرست وزارت خارجه امارت اسلامی نیز پیش از این در نشست تشریح دستاوردهای یکساله این وزارت با اشاره به اعزام دیپلمات‌ها به آلمان، تأکید کرد که این اقدام برای ارائه خدمات قنسولی به افغان‌های مقیم آن کشور انجام شده است.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
مطالب پیشنهادی