کابل به اسلام‌آباد: برخورد نامناسب با مهاجران روابط را خدشه‌دار می‌کند

وزارت خارجه می‌گوید، که سرپرست این وزارت در دیدار با سرپرست سفارت پاکستان در کابل روی مسایل سیاسی و اقتصادی میان افغانستان و پاکستان گفت‌وگو کرده است.

به گفته معاون سخنگوی این وزارت، امیر خان متقی در این دیدار، اخراج اجباری مهاجران افغان و برخورد نامناسب با مهاجران را تحریک آمیزخوانده و گفته که این وضعیت باعث خدشه دار شدن روابط میان کابل و اسلام آباد می شود

ضیاء احمد تکل معاون سخنگوی وزارت خارجه: وزیر خارجه امارت اسلامی بر اخراج اجباری مهاجران افغان و برخورد نامناسب از سوی برخی از ارگان های پاکستانی ابراز نگرانی کرده و رویه نامناسب را به زیان روابط میان دو کشور دانست.

در سوی دیگر شماری از مهاجران اخراج شده از پاکستان می گویند که تمامی دارای های شان را در پاکستان جا گذاشته اند و اکنون در اینجا هیچ سرپناه و مصروفیت شغلی ندارد
این مهاجران از امارت اسلامی خواهان ایجاد سرپناه و شغل استند

عبدالستار مهاجر اخراج شده از پاکستان گفت: نه در این جا خانه دارم و نه چیزی دیگری از امارت اسلامی می خواهم که برای ما سرپناه بدهد و برای ما کار ها را ایجاد کند.

در همین حال شماری رسانه های پاکستانی گزارش داده اند که از آغاز روند اخراج مهاجران افغان از این کشور تا اکنون بیش از ۹۴۸ هزار نفر به افغانستان برگشته‌اند
در گزارش این رسانه‌ها همچنان آمده است بیشتر مهاجران اخراج شده از اسلام آباد، راولپندی و پنجاب به افغانستان بازگشته اند

طاهر خان خبرنگار پاکستانی در این باره به خبرگزاری آفاق گفت: بیش از نه صد هزار مهاجر که رفته اند در آن افغانان شامل استند همرای کسانی که پاکستان می گوید اسناد ندارند، و روند اخراج آنان از نوامبر سال ۲۰۲۳ آغاز شده بود.

شماری از فعالان عرصه حقوق مهاجران نیز می گویند که جامعه جهانی باید از بهر حل چالش های مهاجران افغان و اخراج اجباری آنان از پاکستان به گونه جدی اقدام کند.

محمد خان طالبی محمدزی فعال عرصه حقوق مهاجران افزوده که : سازمان ملل به جای اینکه شعار های بیهوده در قبال مهاجران افغان در این کشور بدهد باید بتواند با دولت کنونی پاکستان صحبت کند و این اخراج ها را به زمان های دیگری توقف دهند.
این در حالیست که بر اساس آمار های وزارت مهاجران و عودت کننده گان نیز ۹۱ تن مهاجر افغان از زندان های پاکستان آزاد شده و دوباره به کشور باز گشته‌اند

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
مطالب پیشنهادی