افغانستان به خودکفایی در صنعت ذوب آهن رسید؛ ۴۲ کارخانه فعال و ۲۰ هزار نفر در این بخش مشغول به کار هستند

یکی از کارخانه های ذوب آهن در کشور!

صدا و تصویر…..

عبدالنصیر رشتیا رییس اجراییوی اتحادیه کارخانه‌جات ذوب آهن می گوید که در حال حاضر ۴۲ کارخانه ذوب آهن در کشور فعالیت دارند که در این سکتور ۵۰۰ میلیون دالر سرمایه گذاری شده ، و حدود بیست هزار نفر در این بخش مصروف کار استند.

آقای رشتیا همچنان می افزاید که افغانستان در حال حاضر در بخش ذوب آهن به خود کفایی رسیده است، و از مسوولان حکومت سرپرست خواستار ایجاد بازارها در کشور های همسایه و دیگر کشورها است.

عبدالنصیر رشتیا رییس اجراییوی اتحادیه فابریکات ذوب آهن در افغانستان: ما در افغانستان ۴۲ فابریکه ذوب آهن در کشور داریم در این سکتور در حدود ۵۰۰ میلیون دالر سرمایه گذاری صورت گرفته است و در حدود بیست هزار نفر را توانستیم که زمینه کار را برای شان به وجود آوردیم، افغانستان در سکتور ذوب آهن به خود کفایی رسیده و محصولات ما از قبیل گادر، سیخ گول، انگلارند می باشد که نیازمندی های مارکیت افغانستان را مرفوع ساختیم.

احمد فردوس بهگزین آگاه مسایل اقتصادی: در هر فابریکه ذوب آهن که ما اضافتر از صد یا دوصد کارمند می داشته باشیم ای خودش زمینه یک روند اقتصادی فامیلی و خانواده گی را همچنان بالا میبرد و از بیکاری جلوگیری می کند.

در همین حال وزارت صنعت وتجارت می گوید که سال پار ۶۰ هزار تن سیخ ګول به کشور پاکستان صادر گردیده است.

سخنگوی این وزارت می افزاید که در سال روان هجری خورشیدی قراداد ۱۵۰ تن سیخ‌گول را با کشور ترکمنستان امضا کرده اند.

آخندزاده عبدالسلام جواد سخنگوی وزارت صنعت وتجارت: بیدون شک افغانستان با کشور های منطقه در داد ستد است، در سال گذشته صادرات شصت هزار تن به کشور پاکستان و در سال جاری هم قرار داد ۱۵۰ هزار تن را به کشور ها ترکمستان داریم.

این در حالیست که سکتور فولاد افغانستان اولین سکتوریست که مواد خام خود را از داخل کشور تهیه می‌کند که به گفته مسوولان اتحادیه ذوب آهن کشور این مواد ممکن تا دو سال آینده تمام شود. بنابراین نیاز است که امارت اسلامی یکی از معادن را به شکل اختصاصی در اختیار صنعت فولاد افغانستان قرار دهد

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
مطالب پیشنهادی