سخنگوی وزارت زارعت، آبیاری و مالداری می گوید که در جریان سال پار بیش از ۵۵ نهاد داخلی و خارجی در سکتور زراعت با این وزارت کمک رسانی کرده اند.
به گفته غلام محمد کاظم شهامت این کمک ها در بخش های آبیاری، مالداری، باغداری، منابع طبیعی ، سبزی جات، غله جات و سایر بخش های دیگر در سکتور زراعت صورت گرفته است.
غلام محمد کاظم شهامت سخنگوی وزارت، زراعت آبیاری ومالداری: در سال ۱۴۰۳ هجری خورشیدی بیش از ۵۰ موسسه داخلی و خارجی در افغانستان در بخش زراعت با ما همکاری کرده است این همکاری ها در بخش های آبیاری، مالداری، باغداری، منابع طبیعی،سبزی جات غله جات و حبوبات همکاری کرده اند.
همزمان شماری از آگاهان بر این باوراند که همکاری نهادهای داخلی و خارجی در سکتور زراعت میتواند باعث بهبود زیرساختها، افزایش تولید و تقویت تواناییهای کشاورزان در افغانستان شود.
به گفته اینان این همکاریها میتواند فرصتهای شغلی جدید ایجاد کرده و وضعیت اقتصادی روستاییان را بهبود بخشد
محمد نبی افغان آگاه مسایل اقتصادی: سرمایه گذاری داخلی و خارجی در و تمرکز در زراعت افعانستان می تواند که در تولید نا خالص افغانستان موثریت مثبت داشته باشد و همچنان مشاعات روستایی را ایجاد کند و واردات را کاهش دهد و تقاضای که در داخل است از زراعت خود تامین کنیم.
سیر قریشی آگاه مسایل اقتصادی: در این بخش ها نیاز است که از وسایل و ماشین آلات کا جهان استفاده می کند در افغانستان نیز استفاده شود، آموزش های تخصص را باید داشته باشیم، جوانان را به بیرون از کشور بفرستیم، و این را در یابیم ما کدام نیاز ها را داریم.
در سالهای اخیر، بخش زراعت در کشور با چالشهای مواجه بوده است، از جمله کمبود منابع آبی و مشکلات در تولیدات کشاورزی.
در این شرایط، همکاری نهادهای داخلی و خارجی با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری میتواند به عنوان یک گام مهم در بهبود وضعیت کشاورزی و افزایش تولیدات این بخش مطرح شود