هشدار برنامه جهانی غذا: افغانستان بدون کمک‌های فوری با فاجعه انسانی روبرو می‌شود

عبدالرحمن حبیب سخنگوی وزارت اقتصاد می‌گوید که مبارزه با نا امنی غذایی از طریق حمایت و مشارکت جامعه جهانی در برنامه های دراز مدت، توسعه سکتور زراعت، مدیریت آب،بهبود زیر ساخت اقتصادی مقابله با تغییرات اقلیمی و ایجاد اشتغال نیاز دارد.

آقای حبیب می افزاید که مدیریت منابع، حمایت از تولیدات داخلی، حمایت از دهاقین، و حمایت از کسب وکار های کوچک در اولویت های این وزارت نیز است.

عبدالرحمن حبیب سخنگوی وزارت اقتصاد: مبارزه با امنی غذایی از طریق مشارک و حمایت جامعه جهانی در برنامه های طولانی مدت برای توسعه سکتور زراعت و مالداری مدیریت منابع آب، بهبود زیر ساخت های اقتصادی، مبارزه با تغیرات اقلیمی و ایجاد فرصت های شغلی می باشد نیاز دارد.

در سوی دیگر سرپرست برنامه جهانی غذا، در گفت وگو با خبرگذاری فرانسه از کمک کنندگان خواسته تا برای حمایت از افغانستان، که با دومین بحران بزرگ بشردوستانه جهان به باور او مواجه است، اقدام کنند او افزوده که در صورت تامین نشدن کمک‌های مالی بیشتر، دیگر امکان حمایت از نیازمندان افغان وجود نخواهد داشت.

گرافیک: موتینتا چیموکا رییس برنامه جهانی غذا :در صورت تامین نشدن کمک‌های مالی بیشتر، دیگر امکان حمایت از نیازمندان افغان وجود نخواهد داشت، در این‌ صورت، آنان چگونه باید زنده بمانند؟

احمد فردوس بهگزین آگاه مسایل اقتصادی: نیاز است که دنیا را قناعت داده شود که هم در بخش کمک های بشتردوستانه ای بسیار فعال باشند و هم از حالت این حالت سخت بیرون شویم، بالای زیر بنا ها کار کنیم فابریکات را باید فعال بسازیم اشتغال زایی را باید توسعه دهیم که به سطح بلند خود برسد.

در سوی دیگر آگاهان مسایل اقتصادی برای جذب کمک های جهانی چنین دید گاهی دارند.

عبدالنصیر رشتیا آگاه مسایل اقتصادی افزود : نیاز است مه امارت اسلامی افغانستان تلاش کند تا مشکلات سیاسی خود را بیا دنیا حل کند، تا یک بار دیگر جهان افغانستان را در بخش کمک های اقتصادی همکاری کند، و همچنان نیاز است که امارت اسلامی برنامه های اقتصادی ستراتیژیک خود را داشته باشد.

این در حالیست که پیش از این سازمان ملل گفته بود که، یک سوم از جمعیت افغانستان به کمک غذایی نیاز دارند که 3.1 میلیون نفر آن در آستانه قحطی قرار دارند

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
مطالب پیشنهادی